Mer enn bare en nettside

En god nettside gir et profesjonelt uttrykk utad og styrker fellesskapsfølelsen i nabolaget. Men enda viktigere: Det blir enklere for styret å kommunisere med beboerne, som alltid vet hvor de finner oppdatert informasjon.

Resultatet er færre henvendelser til styret og mer fornøyde beboere.

Forsiden til en nettside fra NaboWeb.En nettside er en fin mulighet til å vise frem sameiet eller borettslaget til potensielle boligkjøpere. Eksempel fra en kundeside. Design, farger, logoer og annet tilpasses hver enkelt kundes behov og ønsker.

Dessverre er det mange billige og dårlige nettsideløsninger som tilbys av useriøse aktører. NaboWeb er mer enn en vanlig nettside – det er en løsning bygget fra bunnen av med de mest moderne web-teknologiene, og som skreddersys for hvert enkelt borettslag eller sameie.

Du får:

  • Informasjon på ett sted
  • Lukket område for beboeren
  • Blogg og artikler
  • Brukeradministrasjon
  • Dokumentarkiv
  • Meldingssystem

Informasjon på ett sted

Hvem sin tur var det til å klippe plenen, og når blir søppelet hentet? Hva var fargekoden på den malingen som skulle brukes? Hvordan kommer jeg i kontakt med vaktmesteren?

Mange velger i dag å ikke være på sosiale medier på grunn av personvernhensyn. Med en nettside fra NaboWeb får beboerne:

  • All informasjon på ett sted
  • Informasjon selv om de ikke er på Facebook eller andre sosiale medier

Lukket område for beboere

NaboWeb tilpasses og skreddersys hvert enkelt borettslag eller sameie. Hvis man ønsker det får man et lukket område der styret eller noen som har fått administratortilgang kan legge ut dokumenter, informasjon, samt artikler som er ment kun for de som bor der.

Eksempelet under er fra et sameie som har valgt å legge ut blant annet vedtekter, møtereferater, oversikt over hvem som bor hvor, samt dokumenter fra årsmøter.

Menyer og valg tilpasses hver enkelt kunde, og enkelte ting kan også endres av kunden selv – som for eksempel navn på knapper.

Lukket område for innloggede brukere, med knapper for å vise dokumenter.Innloggede brukere får tilgang til et lukket område der styret blant annet kan legge ut dokumenter og publisere artikler som kun kan leses av beboerne.

Brukerne må logge inn for å få tilgang. Vi benytter en brukervennlig innloggingsløsning der man selv kan velge om man vil logge inn med brukernavn og passord på vanlig måte, eller en moderne og enda enklere – men like sikker – passordfri innlogging basert på e-postlenker. Aldri mer glemte passord!

Blogg og artikler

Styremedlemmer eller brukere som har fått redaktørtilgang kan publisere artikler som enten kan være åpne for alle, eller synlig kun for innloggede brukere.

Bloggside.Alle med redaktørtilgang kan skrive blogginnlegg.

Har noen noe hyggelig å fortelle, eller vil dele bilder fra den siste dugnaden eller nabolagsfesten? Skriv en bloggpost!

Brukeradministrasjon

Styret kan opprette, endre eller slette brukere etter hvert som folk flytter inn eller ut av nabolaget. Alle med administrator­tilgang kan gi andre brukere ulike roller, for eksempel rettigheter til å publisere dokumenter eller artikler.

Brukeradmin-siden med liste over alle brukere og knapper for å opprette brukere.

Dokumentarkiv

I dokumentarkivet kan styret legge ut alt av dokumenter som skal være tilgjengelig for alle beboerne i sameiet eller borettslaget. Eksempler: Referater fra årsmøter, ordensregler, vedtekter, avfallskalender, fargekoder til hus, eller andre ting beboerne ofte spør om.

Dokumentarkiv med liste over dokumenter fra årsmøter. Et søkefelt lar brukeren søke etter dokumenter.Dokumentarkivet er søkbart slik at beboerne raskt finner svar på det de lurer på.

Oppslagstavle og meldinger

Med det innebygde meldingssystemet kan styret enkelt sende meldinger til alle beboerne. Dette kan være aktuelt for eksempel ved innkalling til dugnader eller møter, eller om styret ønsker å gi beskjed om at viktig informasjon er lagt ut på nettsidene.

NaboWeb har også en oppslagstavle der beboere kan legge ut meldinger om stort og smått, eller styret kan legge ut beskjeder til alle.

Oppslagstavle og meldingssystem.Oppslagstavlen og meldingssystemet er tilgjengelig bare for innloggede brukere. Beboere vil automatisk kunne få varsling ved nye innlegg.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Er du nysgjerrig på hvordan NaboWeb kan forenkle arbeidet til styret og gi beboerne all informasjonen de trenger på ett sted? Ta kontakt for en uforpliktende prat! Husk at NaboWeb kan skreddersys slik at den passer behovene til ditt sameie eller borettslag.

Benytt skjemaet under, eller send en e-post til post@naboweb.no.

Du kan også ringe meg på +47 4021 0140

– Kurt Lekanger, daglig leder

Kontaktskjema
Sjekker om du er menneske eller robot: